Paterna subvencionarà a les empreses que contracten aturats del municipi

Les subvencions podran aplegar fins a 6.000 euros.

L’ajuntament de Paterna ha obert una nova convocatòria del Xec Ocupació, una subvenció de fins a 6.000 euros destinada a aquelles empreses que contracten a aturats empadronats en el municipi.


L’objectiu d’aquestes ajudes és promoure l’ocupació en el municipi, oferint a les empreses una subvenció per contractacions a veïns del municipi, amb especial compensació als contractes indefinits.


Les ajudes estan dirigides a totes aquelles empreses que hagen contractat de l’1 de gener a l’1 de novembre de 2019, i la quantia variarà en funció del tipus de contracte realitzat.


Així, les contractacions inicials de persones desocupades a jornada completa per un contracte de durada mínima de 6 mesos, se subvencionarà amb ajudes dels 3.000 als 4.200 euros.
A més, si la contractació inicial ha sigut indefinida, s’incrementarà la subvenció en 1.800 euros i en el cas d’haver convertit contractes temporals en indefinits, la quantia de l’ajuda serà de 1.800 euros.

Les empreses interessades podran trobar les bases de la convocatòria en la pàgina web de l’Ajuntament i podran presentar les sol·licituds fins al pròxim 1 de novembre.

Deixa el teu comentari