‘Pentinem Catarroja’ uneix la música tradicional valenciana amb la consciència del reciclatge

Durant els mesos de setembre i octubre, un equip de professionals de l’educació ambiental ‘pentinarà’ els barris de Catarroja per a informar el veïnat


Catarroja, 10 de setembre de 2021. L’Ajuntament de Catarroja ha posat en marxa la campanya ‘Pentinem Catarroja’, mitjançant la qual, es vol conscienciar sobre la importància de l’ús del cinqué contenidor d’una manera cultural i festiva. Així doncs, els dissabtes dels mesos de setembre i octubre, músics de la Unió Musical i de L’Artesana acompanyaran als tècnics d’educació ambiental pels diferents barris del municipi per a donar-li un caràcter festiu a aquesta jornada en la que s’informarà de les bones practiques de reciclatge.

“Les bandes de música són una part molt important de l’ADN de Catarroja i per això hem volgut involucrar-les dins d’aquest projecte de difusió ambiental. Així animaran amb la seu dolçaina i tabalet cada dissabte dels set en els quals està configurat aquest projecte. Considerem, des de la regidoria, que és important comunicar al veïnat la implantació del cinqué contenidor i aquesta opció més lúdica amb suport als nostres músics és una bona forma”, ha explicat Elisa Gimeno, regidora de Medi Ambient.


La primera de les jornades es va desenvolupar dissabte passat 4 de setembre en el Barri de l’Institut. L’ambient faller regnant es va combinar a la perfecció amb aquesta iniciativa que va ser ben rebuda pel veïnat de Catarroja que sempre s’ha caracteritzat per una població molt conscient de la importància del reciclatge.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.