El Perelló sobre rodes en la VI Marxa cicloturista del Mediterrani

La sisena edició de la Marcha Cicloturista del Mediterráneo prendrà El Perelló este dissabte, 21 d’abril. Com a novetat, enguany l’eixida i l’arribada de la prova es traslladaran al parc del Socarrat, un espai més ampli i amb més comoditat per als participants.

A les 8:30 hores del matí, els cicloturistes partiran del Perelló en una ruta de 106 km que recorrerà les poblacions de Sueca, Albalat de la Ribera, Alzira, la Barraca d’Aigües Vives, Simat de la Valldigna, Barx, Tavernes de la Valldigna, Cullera, el Mareny de Barraquetes, i l’arribada final al Perelló.

Com és costum, els participants pararan a disfrutar d’un primer avituallament a la població de Barx, cap a les 10:30 hores, on es reagruparan tots abans de reprendre la marxa. El segon avituallament serà ja al parc del Socarrat, una vegada conclosa la prova. Allà mateix es procedirà al lliurament de premis als ciclistes més joves, més veterans, els de procedència més llunyana i, fins i tot, als clubs més nombrosos.

A la prova tornaran a participar esportistes professionals retirats i també en actiu. És el cas d’Anna Sanchis (sis vegades campiona d’Espanya), Ángel Casero (vencedor de la Volta a Espanya el 2001), Vicente Aparicio (gregari de Miguel Indurain), Adrián Palomares, Carlos Greus, Salvador Sanchis i l’equip de ciclisme adaptat Hyundai Koryo Car amb el campió del món de 3 km de persecució individual en pista, Ricardo Ten, el medallista paralímpic Maurice Eckhard, i els campions d’Espanya Daniel Miñana i José Luís Agapito.

Les inscripcions per poder participar continuen obertes fins este dijous, 19 d’abril, en la web: http://www.sltsport.com/eventos/vi-marcha-cicloturista-del-mediterraneo/

Deixa el teu comentari