La pianista Fàtima Dzusova presenta a Carlet el seu disc i inicia gira per les comarques valencianes.

Fàtima Dzusova, guanyadora del concurs de Piano Premi Iturbi en 2017, ha presentat al Teatre Giner de Carlet, el seu disc gravat al Palau de les arts de València.

Dimecres a les set de la vesprada, la pianista russa Fàtima Dzusova, guanyadora del Concurs Internacional de Piano Premi Iturbi en l’edició de 2017, presentà el seu disc al Teatre Giner de Carlet amb un recital.

La vencedora de l’última edició del Premi Iturbi aprofitarà la seua visita a terres valencianes per a oferir tres actuacions a La Font d’en Carròs, Godella i València. Fàtima guanyà el seu primer concurs als nou anys, i per a ella és una gran satisfacció presentar este treball.

Els Premis Iturbi posen en primera línia a la gent jove que està arribant.

Per a l’alcaldessa de Carlet és tot un orgull contar amb la presentación del treball del Premi Iturbi.

La gravació del disc, que és va realitzar al Palau dels Arts amb obres de Listz i Ravel, forma part del premi que atorga l’àrea de Cultura de la Diputació de València.

Els veïns i veïnes de Carlet pogueren gaudir d’este recital que Fàtima Dzusova, guanyadora del Premi Iturbi 2017 va oferir al Teatre Giner de Carlet, despertant moltes emocions en ells.

 

Deixa el teu comentari