Picassent celebra la 2ª edició de la Fira Esportiva per als més menuts

La jornada ja s’ha consolidat al calendari preestival, amb un gran ventall d’activitats

Picassent ha celebrat la segona edició de la Fira Esportiva. Aquest acte, adreçat a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 16 anys, ha batut rècords de participació. Els més menuts han pogut gaudir d’un gran ventall d’activitats lúdiques i esportives, celebrades al Poliesportiu municipal.

Caiac, handbol, rítmica, tir amb arc, futbol o atletisme són sols algunes de les possibilitats entre les quals han pogut escollir els xiquets de Picassent. Aquest any, a més, els més xicotets han tingut el seu moment de protagonisme amb un circuit de psicomotricitat i la iniciació a diverses pràctiques esportives.

Aquesta fira ha estat organitzada per les regidories d’Igualtat i Esports amb l’objectiu d’afavorir la pràctica de l’esport i, a més, fer-ho d’una manera inclusiva i des de la igualtat. Xiquetes i xiquets han participat en les activitats conjuntament, sense cap tipus de diferenciació entre sexes.

L’esdeveniment ja s’ha consolidat dins del calendari preestival i l’Ajuntament, junt amb els clubs esportius del municipi, espera poder continuar donant-li el suport necessari. Aquesta jornada no ha sigut sols ben acollida pels més menuts, que han sigut els protagonistes de les activitats, sinó que els pares i mares i les entitats col·laboradores han mostrat la seua satisfacció per aquesta iniciativa.

Ja sols queda començar a preparar la Fira d’Esports de Picassent de l’any vinent i no parar d’entrenar-se i gaudir de l’esport.

Deixa el teu comentari