Picassent celebra el dia de la seua patrona, la Mare de Déu de Vallivana

El municipi viu el seu dia gran amb tot un seguit d’actes que congreguen milers de picassentines i picassentins en la jornada de diumenge

I va arribar el dia gran, el dia en que Picassent es congrega a l’uníson per celebrar la festivitat de la seua patrona, la Mare de Déu de Vallivana i on es varen succeir diverses manifestacions de fervor i emoció. La jornada festiva començava amb una missa solemne al pati del col·legi Sant Cristòfor Màrtir, amenitzada per l’Orquestra de la Societat Artístico Musical Picassent i la coral de l’Associació d’Amics de Cristòfor Aguado. El posterior trasllat de la imatge a l’església de Sant Cristòfor clamava entre vítols acompanyat del pas solemne de la Colla de portadors. Les andes baixaren pel Calvari baix l’atenta mirada de les picassentines i els picassentins, les autoritats municipals i la Confraria de la Mare de Déu de Vallivana.

Ja per la vesprada, la processó va recórrer els carrers del municipi pel seu itinerari habitual. A l’arribada a l’Ermita, el Cant de la Carxofa, interpretat pel xiquet Diego Zaragoza Almansa i el castell de focs d’artifici posaren el punt i final a una vesprada plena d’emoció i sentiments.

La nit va estar amenitzada amb el concert del grup Divina’s Lyric Pop, acompanyats de l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical l’Om de Picassent, amb la interpretació d’àries, èxits musicals dels 70, 80 i 90 i grans temes del cinema.

Deixa el teu comentari