Picassent rep a Oviedo el segell de Ciutat Amiga de la Infància

Picassent és un dels 8 pobles de la província de València que ha sigut reconegut per Unicef amb el segell de Ciutat Amiga de la Infància. Este segell posa en valor el treball a favor dels drets de la infància i l’adolescència

El Palau d’Exposicions i Congressos d’Oviedo ha acollit esta setmana l’entrega de la VIII edició dels Reconeixements de Ciutats Amigues de la Infància on el nostre municipi ha sigut protagonista. Allí, l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, acompanyada pel regidor de l’àrea de Benestar Social i Família, Carles Silla, va ser l’encarregada de recollir esta distinció que ve a reconéixer el treball transversal de totes les Regidories de l’Ajuntament.

La primera edil ha manifestat així el seu goig «L’entrega d’estos reconeixements és la culminació d’un procés de preparació que ha portat diversos anys de treball. La nostra voluntat és la de continuar portant accions i fomentant els recursos perquè la veu dels xiquets i les xiquetes del municipi s’escolte ara i sempre. Perquè elles i ells són el futur. ».

Picassent es suma així al conjunt de municipis en tota Espanya que ja tenen este segell i que demostra que la participació infantil i adolescent en la vida local té el seu pes propi.

Deixa el teu comentari