Picassent rep la visita del Regimiento de Caballería Lusitania 8

L’equip, format per 12 persones, pertany a la brigada paracaigudista de les Forces Armades de l’Exèrcit de Terra i amb la seua presència al municipi han realitzat tasques de col·laboració, assessorament i recolzament juntament amb les forces civils i cossos de seguretat locals 

Picassent continua participant les diferents operacions militars que s’estan portant a terme amb motiu de l’estat d’alarma provocat per la crisi sanitària ocasionada pel Covid19.

Per este motiu, l’alcadessa del municipi, Conxa Garcia, acompanyada del regidor de Seguretat Ciutadana, Salvador Morató, i Miguel Angel Grande, intendent cap de la Policia Local, han mantingut una reunió amb el tinent Antonio Rojas i el cabo major José Domingo Catalán, components d’este Regiment, qui els han explicat les actuacions i les operacions portades a terme al nostre municipi. 

La primera edil els ha agraït, en nom propi i en el de tota la Corporació Municipal, el seu treball per fer front a esta situació que estem vivint i els ha donat la benvinguda a Picassent.

El Regimiento de Caballería Lusitania 8 pertany a la brigada paracaigudista de les Forces Armades de l’exèrcit de Terra i estan ubicats a la base de Marines.

Comenta la notícia