Picassent s’adhereix al Plan Resistir

L’adhesió ha sigut aprovada per tots els partits polítics que formen la Corporació Municipal. A la localitat li corresponen un total de 414.726 euros, dels quals, l’Ajuntament aportarà més de 60.000 euros. Este Pla va dirigit als sectors econòmics més afectats per la pandèmia, entre ells, l’hostaleria i la restauració.

El ple de l’Ajuntament de Picassent ha aprovat per unanimitat de tots els partits polítics l’adhesió del municipi al Pla Resistir, una iniciativa de la Generalitat Valenciana que es portarà a terme en col·laboració amb les Diputacions Provincials i els ajuntaments. 

A l’Ajuntament de Picassent li corresponen 414.726 euros, dels quals, l’Ajuntament aportarà de fons municipals 62.208, 90 euros, la Generalitat Valenciana, 259.203,75 euros i la Diputació de València 93.313,35 euros. Cal destacar també que les ajudes seran compatibles amb altres subvencions. 

Entre els sectors que es voran beneficiats d’estes ajudes es troben el comerç en mercat ambulant (alimentació, roba i altres), agències de viatges; hostaleria, restauració i oci nocturn; activitats de creació, artístiques i d’espectacles; i activitats esportives, recreatives i d’entreteniment. “Este pla és important ja que va dirigit als sectors més perjudicats”, afirma l’alcaldessa, Conxa García.

El proper 5 de febrer finalitza el termini perquè els diferents ajuntaments presenten la seua adhesió, així que Picassent ha sigut un dels primers en adherir-se. A partir d’eixa data, caldrà iniciar un procediment administratiu, preparar unes bases reguladores que es publicaran en unes setmanes i en quan estiguen, s’obrirà un termini per presentar les sol·licituds. Una gestió que es portarà a terme des de la regidoria de Comerç i Promoció Econòmica i des de la qual, al seu degut temps s’informarà a la ciutadania de tots els tràmits que s’han d’anar fent per a accedir a esta subvenció.

Deixa el teu comentari