Picassent suspén definitivament les Falles de 2020

Picassent ha decidit la suspensió definitiva de les Falles de 2020 a través d’un comunicat emés este matí per la Junta Local Fallera del municipi 

Ateses les circumstàncies actuals i després de realitzar una reunió telemàtica la presidenta executiva, Matilde Roldán i el secretari general, Christian Sanchis, amb els presidents de les 8 comissions falleres de Picassent, s’ha acordat per unanimitat suspendre de forma definitiva les falles de 2020 i obrir així un nou exercici faller.

També en esta reunió s’ha pres la decisió de que tots i totes els i les representants de les comissions, continúen amb el seu regnat i/o presidència fins a la celebración de les festes falleres de 2021. 

De la mateixa manera, repetiran al capdavant de Junta Local Fallera la presidenta ejecutiva així com el secretari general i el major nombre de membres de la directiva actual.

L’Ajuntament de Picassent, representat per l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, i el regidor de Festes, Jaume Sobrevela, han volgut transmetre tot el seu recolzament a este col·lectiu, el primer que va patir les conseqüències de la pandèmia global sanitària ocasionada pel Covid19.

Comenta la notícia