Pilar Moncho ha presentat la nova imatge gràfica per a mostrar en Fitur 2019

El Patronat de Turisme ha presentat la nova imatge gràfica que mostrarà en la Fira Internacional de Turisme de Madrid ‘la part brillant de la vida’.

La diputada de turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha presentat la nova imatge gràfica del Patronat de turisme que, sota el lema ‘Try Valencia. The bright side of life’, portarà la llum de València a Fitur 2019. En la presentació ha participat també el director del Patronat, Evarist Caselles.

En la seua intervenció, la diputada de Turisme ha explicat que al llarg del mandat s’ha avançat pas a pas; primer es va llançar una nova marca per a mostrar qui és València Turisme, després es va explicar com són els valencians amb ‘food, living&sun’ i l’any passat es va acudir a Fitur amb les infinites raons del perquè València amb ‘Why V?’.

València Turisme acudirà enguany a Fitur amb tres grans propostes: Del Tros al Plat, Film València i els nous models de comercialització de productes turístics, desenvolupats a partir dels workshops organitzats pel Patronat de Turisme en els últims mesos per a connectar productes turístics i plataformes de comercialització.

Deixa el teu comentari