Pluja de medalles d’Agility Almussafes en l’arrancada de temporada de la Federació Espanyola

Almussafes, a 5 d’octubre del 2015. Este cap de setmana s’ha inaugurat oficialment la temporada 2015-2016 de la Federació Espanyola d’Agilitat i Educació Canina (FEAEC), amb una prova doble, encunyada Primera i Segona Estrela, organitzada pel club d’Agility Tucan i celebrada en la ciutat de Terol. Fins a la capital aragonesa es van desplaçar els diferents equips d’Esportiu Agility Almussafes (EAA), els quals han aconseguit podis tant en la jornada del dissabte com en la prova dominical.

Agility Federación EspañolaLa primera Prova Estrela, en la que van participar mig centenar d’equips, els quals van haver de sortejar una pista d’agility i una altra de jumping ideades per la jutge de la prova, Sandra Álvarez, es va dur a terme dissabte passat a la vesprada.

En la mànega d’agility, en categoria toy, Isabel Gimeno es va adjudicar el primer lloc amb el seu ca Twix; en categoria mèdium, Eva Grau i Liss van ser les campiones; i en large, el lideratge va ser per a Jose Peris i el seu gos Thor. En la mànega de jumping, en toy, també van ser campiones Isabel Gimeno i Twix; per la seua banda, Santiago Adsuara i Bach van obtindre el primer lloc en categoria mèdium; i Laura Argente i Lola van ser les campiones en categoria large.

Amb totes estes classificacions, la final absoluta per a EAA, es va assegurar els següents resultats en la taula general. En categoria toy el primer lloc va ser per a Isabel Gimeno amb Twix i el tercer per a Marina Domínguez i el seu gos Rony; en mèdium, Eva Grau i Liss van ser les campiones, quedant en segon lloc Santiago Adsuara i Bach; i en categoria Large, Jose Peris i Thor van ser els primers.

El diumenge al matí, en la segona Prova Estrela, el jutge Daniel Menéndez va proposar de nou dos pistes, una d’agility i una altra de jumping, per a gaudi dels participants i del públic assistent.

Isabel Gimeno i Twix es van proclamar campiones tant de la mànega d’agility com de la de jumping. D’esta manera, este equip va ser el campió en la final absoluta d’esta prova en categoria toy. Per la seua part, Eva Grau i Liss van aconseguir el segon lloc en categoria mèdium. I en large, el primer lloc va ser per a Jose Peris i el seu ca Thor, quedant en segon lloc Laura Argente i Lola.

Així es va completar un altre cap de setmana immillorable, en el que Esportiu Agility Almussafes va tornar a casa amb un total de nou podis absoluts, “començant així la temporada de FEAEC amb els millors auguris i exalçant de nou a l’esport almussafeny”.

 

Deixa el teu comentari