POBRESA ZERO 2015

PZ Algemesí  (3)Algemesí 26 d’Octubre 2015.Del 20 al 24 d’octubre s’han realitzat, com ja es habitual en Algemesí, diferents activitats organitzades al voltant del dia mundial de la pobresa a càrrec de la PLATAFORMA POBRESA ZERO, formada per més de 70 agrupacions del nostre poble. El treball de sensibilització fet amb anterioritat en les escoles i escoletes ha sigut, com sempre, fonamental en la implicació dels més menuts i dels joves. Més de 3.000 persones han participat en els diferents actes organitzats: exposició sobre la fam de la Creu Roja, cine-forum, conferència, oració i activitats lúdic-esportives. La gran participació a nivell individual i com a col·lectius, ens fa veure l’interès de tots per crear camins de justícia i igualtat.

L’objectiu principal dels actes programats és conscienciar-nos que un altre món més just i solidari és necessari i possible; que amb xicotets canvis en les nostres vides, poc a poc, l’anem fent una realitat.

A més de les diferents activitats realitzades, s’han recollit 2.500 € destinats íntegrament a un projecte sol·licitat pel poble agermanat amb Algemesí, Baasneere (Burkina Faso):  la construcció d’un col·legi de secundària.

Volem agrair a totes les agrupacions que han participat activament la seua col·laboració i esforç en les diferents activitats organitzades: Escoles, IES i Escoletes Infantils, Creu Roja, Escola Municipal de Dolçaina i Tabal, Trabukatu, Nius de Nit, Les dues Muixerangues d’Algemesí, Associació L’Ullal, Càritas Algemesí, la tenda solidaria La Troballa, el Cama, Panchos Bike, Fotoaficcionats, Ames de Casa Tyrius, grup de “Bolilleres” d’Agemesí, la Piscina Coberta, Handbol Maristes, Racing Algemesí, Club Squash d’Algemesí, Grup Berca, Toñi Casas, Ball dels Bastonets, Ball de les Llauradores, La Llar de les Sensacions, Escola de Pilota Valenciana d’Algemesí, Escola de Triatló Vialterra, club Tortuga, i Protecció Civil.

Agraïm a l’ajuntament d’Algemesí el seu recolzament en les diferents activitats, i sobretot la participació de totes les persones que individualment han col·laborat en qualsevol dels actes organitzats i animem a tots a buscar canvis en les nostres vides en benefici dels més necessitats.

 

Deixa el teu comentari