La Policia Local de Burjassot realitza a l’agost més de 60 actes de confiscació de drogues gràcies al treball de Falcon

Porta amb prou faenes uns mesos passejant pels carrers de Burjassot. A la seua bellesa i el seu bonic pelatge se li uneixen que és un gos jove, amb moltes ganes de treballar i, prova d’açò, són les grans dades que es desprenen dels mesos que porta en el municipi el nou agent caní de la Policia Local de Burjassot, Falcon, component de la Unitat Canina del municipi.

Des de la seua incorporació a la plantilla de la Policia Local, dins del pla especial establit per la Prefectura per a la prevenció del consum de drogues en parcs, voltants de centres educatius, parcs i jardins de la localitat, Falcon ha aconseguit intervenir gran quantitat de substàncies estupefaents de tot tipus, sent per açò un pilar bàsic per a reduir la venda i consum de drogues en les vies públiques de Burjassot.

Sense anar més lluny, tal com han informat fonts de la Policia Local de Burjassot, dimarts passat, els agents van dur a terme la detenció d’una persona amb més de 114 grams de marihuana. La localització de la droga es va aconseguir gràcies a la intervenció de l’agent caní, entrenat per a la detecció de substàncies estupefaents.

Tan sol durant el passat mes d’agost, gràcies a la intervenció de Falcon, la Policia Local va realitzar més de seixanta actes de confiscació de tot tipus de drogues, principalment marihuana i cocaïna, aconseguint així l’eliminació d’alguns dels punts de venda i consum de les mateixes.

Després dels bons resultats obtinguts per la Unitat Canina des de la seua reimplantación, a més de continuar amb la vigilància en col·legis, instituts, parcs, places, jardins i estacions de metro, i atenent a les demandes dels diferents col·lectius veïnals, es van a estendre els seus serveis a les zones d’oci, per als vianants i comercials, tant en horari diürn com a nocturn.

Deixa el teu comentari