La Policia Local de Cullera compta amb un expert europeu en la instrucció de la Tasser

Un agent es forma a França amb membres de Forces i Cossos de Seguretat del país gal o els Estats Units

La Policia Local de Cullera compta ja amb un expert a escala europea en la instrucció en l’ús i maneig de la pistola elèctrica Tasser. Un dels agents del Cos policial cullerenc s’ha format recentment en St. Astier (França) en un màster d’instructor Tasser, un curs dirigit a la formació d’instructors en esta arma.

La impartició tingué lloc des de l’11 fins al 14 de setembre passat en el Centre Nacional d’Entrenament de les Forces de la Gendarmeria Francesa.

El policia local ha participat en esta acció formativa amb membres de la Gendarmeria, altres policies locals espanyols i integrants de Cossos i Forces de Seguretat dels Estats Units així com d’altres països europeus.

La Policia Local de Cullera compta amb diversos agents especialitzats en l’ús de la Tasser i, a més, ara amb un instructor en l’àmbit europeu capacitat per a poder impartir cursos en esta matèria.

L’ús d’esta pistola elèctrica ja ha tingut lloc en alguna ocasió en la capital turística de la Ribera. Un dels casos més sonats va ser el d’un individu que va intentar atacar diverses persones armat amb ganivets en ple carrer, entre ells agents de la Policia Local.

La Policia Local de Cullera és una de les pioneres en l’ús de la Tasser. De fet, el passat mes d’octubre va impartir un curs en el qual van participar 30 dels seus integrants, que van aprendre el maneig de l’immobilitzador que emet una descàrrega elèctrica per a repel·lir possibles agressions i reduir als atacants sense la necessitat de recórrer a les armes de foc, minimitzant així els danys directes i col·laterals que puguen causar-se.

Deixa el teu comentari