El PP d’Alzira recolza la sol·licitud que l’ONG El Nord Perdut va realitzar en el passat Ple

Es tracta d’una subvenció de 8.500 € per a contractar dos treballadors

Des del PP sol·licitarem una modificació de crèdit perquè es destine a aquesta partida els diners que està contemplat per a despeses supèrflues i innecessaris

En el ple del passat dia 25 de juliol, la presidenta de l’ONG “El Nord Perdut” va realitzar una petició d’una partida econòmica per a poder seguir duent a terme l’ajuda que preten als més necessitats de la nostra ciutat.

Des del PP arrepleguem el guant d’aquesta petició, i anem a elevar al Tripartit una modificació de crèdit d’algunes partides que en l’actualitat contemplen despeses totalment innecessàries, com per exemple la del monument al tambor, que està pressupostada en 21.780 €, a pesar que ja existeix un en la nostra ciutat enfront de la màquina de tren en l’Av. Luís Suñer.

Al llarg de la legislatura hem contemplat com el tripartit ha vingut fent modificacions pressupostàries per a despeses innecessàries, o com s’han aprovat inversions elevades en festes o monuments totalment desproporcionats.

Els Ajuntaments tenen l’obligació d’ajudar als seus veïns, especialment a aquells que estan en risc d’exclusió social. És per açò que considerem que aquesta ajuda ha de convertir-se en una realitat al més prompte possible i que no haja d’esperar fins al pressupost de l’any que ve, com així va respondre l’Alcalde en el passat ple.

GRUP MUNICIPAL PP ALZIRA

Deixa el teu comentari