El PP d’Alzira denuncia el lamentable estat dels accessos a la urbanització del *Respirall

“L’accés a aquesta urbanització es troba en un estat lamentable”
“Senyals de tràfic cobertes per la vegetació i calçades reduïdes pel mateix motiu”

Amb l’arribada del període estival, molts alcirenys es traslladen a les diferents urbanitzacions de la nostra ciutat per a passar els mesos d’estiu. Una de les més concorregudes és la del Respirall, en la qual a més molts veïns habiten durant tot l’any convertint-ho, per tant, en un barri més d’Alzira.

 

Des del PP d’Alzira denunciem que l’accés a la mateixa per la carretera principal que passa per l’antiga factoria de Avidesa presenta un estat lamentable, de manera que la vegetació arriba a cobrir per complet senyals de tràfic a més de reduir la calçada també com a conseqüència deles males herbes

Des del PP d’Alzira exigim al tripartit d’esquerres que netege aquests accessos de manera immediata, ja que l’estat actual del mateix, a més de la mala imatge precisament en el període de l’any en el qual es troba més concorregut, suposa també un perill per a la seguretat del tràfic.

Des del PP considerem que aquest desistiment és conseqüència d’un govern ja esgotat i sense capacitat de vetlar per alguna cosa tan necessari com la seguretat. També a l’estiu.

GRUP MUNICIPAL PP ALZIRA

Deixa el teu comentari