El PP d’Alzira denuncia la nefasta gestió del tripartit contra les plagues

El PP d’Alzira denuncia que la prada de gespa de més de 10.000 metres quadrats situada al costat del passeig fluvial d’Alzira s’haja llançat a perdre. En l’últim ple el grup popular va preguntar al regidor socialista de serveis públics com i amb quins productes s’estava solucionant la plaga de “rosquilla negra” que devora la gespa en diversos parcs de la nostra ciutat.

La contestació del regidor va ser que detectat el problema s’estaven realitzant tractaments amb bacillus thuringiensis el qual, a més de ser un producte car, és innocu per a aquesta plaga més si cap en l’estat que presenta actualment.

El resultat d’aquesta mala gestió és la mort de la gespa amb el consegüent perjudici econòmic. Aquesta nefasta gestió se sumisca a les múltiples del tripartit que anem a pagar els ciutadans, especialment en matèria de serveis públics.

Els populars alcirenys exigim al tripartit una solució real a aquest problema abans que la plaga acabe amb tota la gespa de la ciutat per la nul·la reacció i la utilització de mitjans gens adequats a tal fi.

Des del PP lamentem que l’equip de govern siga incapaç de donar solucions als problemes dels alcirenys, com demostra l’estat en el qual es troben els jardins de la nostra ciutat.

GRUP MUNICIPAL PP ALZIRA

Deixa el teu comentari