PP Torrent: Folgado rep a una delegació de Front Ampli Veneçuela

La portaveu del Partit Popular de Torrent, Amparo Folgado ha rebut aquest matí a una delegació del Front Ampli Veneçuela, plataforma que busca rescatar l’ordre constitucional i la democràcia al país.

Aquesta delegació en la Comunitat Valenciana està visibilitzant la falta de llibertat del poble veneçolà, agreujada per la pandèmia de COVID-19. Aquesta plataforma en la Comunitat Valenciana està posant en coneixement de les institucions, la situació que s’està produint a l’hora de fer gestions al nostre país. Ja que, grups irregulars s’estan lucrant amb la venda il·lícita de cites, que són totalment gratuïtes i a l’abast de tots els ciutadans, saturant encara més el sistema d’atenció a immigrants.

Des del PP de Torrent ja es va alertar fa una setmana de la necessitat de millorar l’atenció ciutadana en totes les administracions públiques, per a evitar la proliferació de cues innecessàries.

La portaveu del PP, Amparo Folgado s’ha compromés amb aquesta delegació a visibilitzar aquest problema i traslladar-lo també a l’Ajuntament de Torrent

Deixa el teu comentari