PP Torrent: “La Generalitat només preveu invertir un 22,5% del total en el Centre de Salut de Parc Central per a 2021”

“Portem mesos sol·licitant millores que acaben amb el col·lapse dels centres de salut de Torrent i en 2021, la Generalitat no solucionarà aquest problema que afecta la salut dels torrentinos, perquè només tindrem un 22,5% del Centre de Salut Torrent III en Parc Central, no s’haurà ampliat el Consultori del Vedat ni el de Sants Patrons. Pel que demanem a l’alcalde que defense als torrentinos per damunt dels interessos del seu partit, el socialista”.

El PP de Torrent ha respost a l’anunci de l’alcalde de Torrent, Jesús Ros sobre la sol·licitud de la llicència d’obres per part de la Conselleria per al futur Centre de Salut de Parc Central. “Un any més i portem cinc, l’alcalde anuncia a so de bombo i platerets l’obertura del Centre de Salut de Parc Central, però la realitat és que els pressupostos de la Generalitat només preveuen invertir 320.000 euros en 2021 d’1.400.000 euros que costaran les obres inicialment” ha afirmat la portaveu dels populars a la ciutat, Amparo Folgado.

Folgado també ha assenyalat que “els pressupostos de la Generalitat Valenciana vénen incorporant dotació a aquesta obra tan necessària per a 13.000 veïns de Torrent cada any, però l’inici de les obres es dilata en el temps i tampoc està previst que s’acabe l’any 2021, ja que a penes s’invertirà el 22,5% del total”.

0 euros per a l’ampliació del Consultori del Vedat i per a la reforma del Consultori de Sants Patrons

Els populars també han denunciat que aquests pressupostos de la Generalitat Valenciana “no preveuen destinar ni un euro en 2021 per a les obres tan necessàries en el Consultori de Sants Patrons per a poder separar als metges de família del Centre d’Especialitats, en les antigues instal·lacions d’Institut Nacional de la Seguretat Social, que està comunicat amb el propi edifici actual”.

Ja que, en la moció presentada pel PP i aprovada per unanimitat, per a la reobertura del Consultori Auxiliar de Sants Patrons, incloïa demanar a la Conselleria la conversió de Sants Patrons a un Centre de Salut Mixt, ampliat en l’antiga INSS i amb sala COVID, alguna cosa que no ha realitzat la conselleria ni té previst realitzar en 2021.

D’altra banda, els populars vénen reivindicant des de fa diversos anys l’ampliació del Consultori Auxiliar del Vedat, per a donar capacitat a més mèdics i que puga albergar a tots els veïns del Vedat, on resideixen més de 11.000 veïns. Per això, ara denuncien que no hi haja cap partida pressupostària destinada a aquesta ampliació.

“Portem mesos sol·licitant millores que acaben amb el col·lapse dels centres de salut de Torrent i en 2021, la Generalitat no solucionarà aquest problema que afecta la salut dels torrentinos, perquè només tindrem un 22,5% del Centre de Salut Torrent III en Parc Central, no s’haurà ampliat el Consultori del Vedat ni el de Sants Patrons. Pel que demanem a l’alcalde que defense als torrentinos per damunt dels interessos del seu partit, el socialista”, ha conclòs Folgado.

Deixa el teu comentari