El PP valora positivament les inversions que els PGE preveuen per a Alzira

El PP d’Alzira recorda que es tracta de dos reivindicacions històriques.

El Pressupost Generals de l’Estat de 2018 contemplen la connexió d’Alzira amb l’AP7 i finalitzar el col•lector de la zona de les Basses. El grup municipal del Partit Popular ha valorat molt positivament la inclusió d’aquests dos projectes i asseguren que el treball de la diputada Elena Bastidas ha donat els seus fruits.

Pel que fa a la petició d’accés directe a l’AP7 es tracta d’una reivindicació història de l’Associació d’Empresaris d’Alzira, i que segons explica Hernández, sempre ha exigit el PP quan governava en Alzira. La partida prevista per a aquest projecte és d’un milió sis – cents mil euros.

També, els populars destaquen els 800.000€ per al col·lector de Les Basses, altra reivindicació història que posarà fi, segons han recordat, al problema d’inundacions que pateix el barri.

El Partit Popular lamenta que el tripartit no valore aquests pressupostos que segons ha destacat Hernández tant beneficien a la ciutat d’Alzira.

El Partit Popular demana als partits que govern en Alzira que fasen valdre els seus vots en el parlament nacional, per a exigir majors inversions a canvi de recolzar els pressupostos.

Deixa el teu comentari