Presentació dels festers 2018 a Castelló

Andrea Balaguer i Eliseu Pla han sigut proclamats Festers Majors 2018.

Castelló ha celebrat la proclamació de la Festera Major i al Fester Major així com la presentació dels festers i les festeres de 2018.

L’acte començava al Parc de l’Estació amb la benvinguda als assistents.

Un dels moments emotius de l’acte es va viure amb la pujada a l’escenari de la Festera Major de les festes de Castelló de l’any 2017, Maria Higón.

Moments després, el públic llançava un fort aplaudiment per donar la benvinguda a Andrea Balaguer i a Eliseu Pla, qui agafaren el relleu i foren proclamats oficialment com a Festers Majors de les festes de Castelló 2018.

Al seu discurs de comiat, Maria va destacar l’alegria i emoció d’haver viscut amb intensitat les festes de 2017 com a festera major.

Aplegava el moment d’acomiadar-se dels presents. Maria ho va fer amb aplaudiments del públic.

Andrea i Eliseu, ja regnant sobre l’escenari com a Festers Majors reberen als festers i les festeres de Castelló 2018.

En acabar, els dos es dirigiren als assistents amb unes emotives paraules i convidaren a totes i tots a gaudir de les festes.

L’acte va estar amenitzat per diverses actuacions. Espectacle amb música i ritme que va captivar als espectadors.

L’alcalde del municipi, Óscar Noguera, també va participar en l’acte de proclamació. Al seu parlament va felicitar als festers majors Andrea i Eliseu, i als festers i festeres.

També va animar a tot el poble a gaudir de les festes.

Així, amb la proclamació dels festers majors i la presentació dels festers i festeres de 2018, Castelló ha donat el tret d’eixida als grans dies de festa que ompliran de llum i color la ciutat.

Deixa el teu comentari