Presentació a Otos d’una nova guia turística sobre la ruta dels rellotges de sol

La presentació tindrà lloc el dissabte 10 de novembre a la Sala de Plens del Palau d’Otos en la qual també es projectarà un documental.

El pròxim dissabte 10 de novembre, la Sala de Plens del Palau d’Otos acollirà la presentació d’una nova guia turística sobre la ruta dels rellotges de sol i la projecció d’un documental que explica la ruta al llarg dels anys.

La guia conté molta informació sobre la ruta dels rellotges de sol: com llegir un rellotge de sol, descripcions dels rellotges i més.
Ofereix la possibilitat als visitants d’ampliar tots els coneixements que s’expliquen a la visita. El curt documental explica la història de la ruta, des del seu origen amb la creació de rellotges de sol d’artistes valencians com Andreu Alfaro o Antoni Miró, fins a l’actualitat, amb més de trenta rellotges distribuïts arreu del poble.

Al documental són entrevistats alguns dels artistes com Manuel Boix, Rafa Amorós i Rafa Armengol, entre altres.

El projecte Otos, el poble dels rellotges de sol continua creixent amb la presentació d’una guia i d’un documental de la ruta dels rellotges de sol. El pròxim 10 de novembre, a les 19h, a la Sala de Plens del Palau d’Otos, es presenten una guia turística i un documental sobre la ruta dels rellotges de sol.

Deixa el teu comentari