Previsió d’actuacions per a les Festes Majors de l’Alcúdia

En la reunió han participat totes les institucions i els departaments que es troben implicats en les festes patronals.

L’Ajuntament de l’Alcúdia ha dut a terme una reunió per a la coordinació i preparació de tots els actes que tindran lloc durant la celebració de les festes majors 2018 en la localitat.

En ella van estar presents totes les institucions i els departaments que es troben implicats en les festes patronals, com l’Alcalde Andreu Salom, la regidora de Festes Oreto Trescolí, i l’inspector Cap de la Policia Local de l’Alcúdia, Alfredo Borrás, el Tinent de la Guàrdia Civil de Carlet, el responsable de Creu Roja de l’Alcúdia, l’Encarregat d’Obres de l’Ajuntament i un representant dels festers 2018.

En la reunió es va realitzar, a més, una previsió d’actuacions d’aquestes festes.

L’alcalde, Andreu Salom, va ressaltar la importància d’aquesta reunió per la rellevància i la quantitat de veïns que acudeixen a la celebració de les Festes Majors de l’Alcúdia i la prevenció de tots els actes que es duran a terme.

La celebració de les festes patronals des del dia 31 d’agost fins al 9 de setembre compren diversos esdeveniments de tota classe, destacant-se la marxa i carrera contra el càncer, el concurs de cassoles d’arròs al forn, la traca quilomètrica i l’Entrà de la Mare de Déu.

Deixa el teu comentari