El professional Jorge Ferrer mostra el seu poder en la II Marxa Cicloturista de Tous

Tous, 14 de març de 2018.Jorge Ferrer Bueno va ser el gran vencedor de la Marxa Cicloturista de Tous, en la qual es van donar cita centenars de corredors. L’esportista del club Massi-Kuwait Team es va imposar amb un temps de 4 hores, 15 minuts i 47 segons, quasi dos minuts menys que Gabriel Algaba del 3HCycles i d’Álex Rodríguez del CT Huracán Cultbikes, que es van disputar el podi també amb al voltant de trenta corredors, que va entrar en escamot després del guanyador. Van estar entre els primers en la classificació final Juanvi Navarro, Ramón González, Pedro Honrubia, Domingo Bretones, Vicente Borja o Mario Gómez.

Marta Romeu, que corria com a independent, va ser la millor dona en la competició organitzada per Trifitness31 amb la col•laboració de l’Ajuntament de Tous que dirigeix José Miguel Albors des de l’àrea d’Esports. Romeu va estar entre les millors en la competició absoluta, entrant en el segon escamot després del guanyador.

Amb tot, va traure més de vint minuts a la segona classificada femenina, Susana Espert, del Club Ciclista El Castell d’Alginet. La tercera classificada va ser Leticia Pallás Carrascosa, del club Decathlon Aldaia. Altres classificades entre les primeres Teresa Ripoll, Teresa Ribes, Ángela Ribes, Mónica Torres, Pepa Cardona o María Isabel Vicente. Entre els locals els primers classificats van ser José David Galdón Briz, Juan Ramón Baguena Requena i Efrem Florido Cobos.

En total, es van donar cita quasi quatre-cents ciclistes, sent una de les competicions més multitudinàries de les quals es corren en la província de València. El circuit va transcórrer per Navarrés, Bicorp, Millars, Dosaigües, Catadau, Carlet, Massalavés, Alberic i de nou a Tous. La marxa de Tous forma part de la Volta Cicloturista de València, que va comptar amb una primera cita a Millars i ara continuarà al novembre amb altres competicions a Xalans i l’Olleria.

Deixa el teu comentari