Projecció de Goya a Alfafar

El documental “La Biografia del cadàver d’una dona”, guanyador al Goya de curtmetratge documental 2021, es va projectar a la sala Ventura Alabau d’Alfafar.


A l’esdeveniment va assistir la directora del documental, Mabel Lozano, qui va participar en el debat posterior a la projecció.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Igualtat, ha realitzat la projecció del documental “La biografia del cadàver d’una dona” a la sala Ventura Alabau d’Alfafar. Aquest curtmetratge documental va guanyar la seua categoria en els Goya de 2021.

L’autora del film, Mabel Lozano, va assistir a l’esdeveniment i va participar en el posterior debat. Lozano treballa per a conscienciar sobre la relació entre prostitució i tracta. En aquest curtmetratge es relata la història d’una dona colombiana víctima del tràfic i de l’explotació sexual que arriba a Espanya enganyada per una oferta laboral.

La regidora d’Igualtat, Fina Carreño, ha explicat que “és necessari posar en relleu el greu problema que és el tràfic de persones i conscienciar sobre el consum de la prostitució”. També ha volgut fer una crida a la societat i anima a “denunciar si es coneix algun cas, les víctimes no poden fer-lo”.

Deixa el teu comentari