Prop de 40 persones participaran en el programa d’inserció laboral Ribera Activa’t

Carlet participa en el programa «Ribera Activa’t», un programa que ha posat en marxa la Mancomunitat, la Conselleria d’Igualtat i el Fons Social Europeu per a aconseguir la inserció laboral de persones vulnerables.

Este programa es va iniciar a Carlet el passat 26 de setembre amb la reunió informativa per a totes aquelles persones amb risc o situació d’exclusió social seleccionades, atenent els informes del departament de Serveis Socials. La idea és que al voltant de 40 persones es beneficien d’estes accions que es duran a terme entre els mesos d’octubre i desembre.

Tots els participants comptaran amb el suport i atenció d’un equip de treball especialitzat, que donarà les claus necessàries per a aconseguir l’objectiu final al llarg de tot el programa. A través d’entrevistes diagnòstiques individualitzades s’establirà el perfil d’ocupació dels usuaris i, a partir d’este punt, el grup de treball dissenyarà l’itinerari d’inserció sociolaboral. Al mateix temps, està prevista la realització de diversos tallers i cursos per a aconseguir esta inserció social.

En el cas de Carlet, es presenten diverses alternatives de tallers que es duran a terme en funció del perfil dels participants, una vegada realitzades les entrevistes personals. En principi, es plantegen cursos de busca d’ocupació, com fer un currículum, carretoner, manipulació d’aliments, assistència a domicili, neteja o prevenció de riscos laborals en la construcció.

Deixa el teu comentari