Prop de 2.000 escolars de Burjassot reben el seu reconeixement i premis per la participació en la campanya de neteja “Volem millorar, ajuda’ns”

Un Saló de Plens en el qual no cabia una agulla acollia ahir el lliurament dels reconeixements a les i els alumnes que han realitzat els millors dibuixos de la campanya Volem Millorar, Ajunda´ns/Volem millorar, Ajuda’ns posada en marxa el mes d’abril des de l’Ajuntament de Burjassot per a la conscienciació per a la neteja i el correcte manteniment del municipi. Una campanya multidisciplinària, amb accions de señalítica i indicatius, però també una campanya amb elements concienciadores, en diferents sectors de població, que servisca per a ajudar a conscienciar, a respectar, a cuidar l’entorn.

Amb la participació de més de 2000 alumnes de primària de tots els col·legis del municipi, els centres van seleccionar 54 finalistes i d’aqueixos, 9 guanyadors, amb els dibuixos dels quals es folraran les papereres del municipi per a servir d’exemple dels valors que Burjassot vol transmetre en matèria de conscienciació i respecte al mitjà.

Per a l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, encarregat d’entregar els detalls al costat de la Regidora d’Educació, Olga Camps, “el més important no és només el gran treball que han realitzat els escolars en els centres sinó la gran implicació de tots ells. Que més de 2000 alumnes i alumnes de Burjassot hagen participat en la campanya ens fa sentir-nos orgullosos i ens mostra que, les generacions que ens segueixen, ens estan donant un gran exemple a seguir per part de tots els adults. Aquesta campanya està aplicant-se en diferents col·lectius i amb accions diferents, i en aquesta acció hem volgut que els nostres xicotets facen d’altaveu a l’entorn que els envolta, de família, amics i col·legis, que ells mateixos siguen conscients del que cal fer quan tenim un paper a la mà, que és tirar-lo a la paperera, que cal cuidar el mobiliari urbà, que hem de ser cívics amb els excrements de les nostres mascotes, en definitiva, que des de xicotets tinguen ja la consciència de l’entorn net i respectat per a poder viure en millors condicions”.

Tots els finalistes i guanyadors es van portar un regal, i d’igual manera, tots els participants en la campanya tindran també un detall per a agrair la seua participació i l’esforç que han fet amb la realització dels seus dibuixos. Els dibuixos finalistes i guanyadors estan exposats a l’Ajuntament de Burjassot en el primer pis, i podran veure’s durant les festes nadalenques en l’horari del Belen Municipal, és a dir, al matí i a la vesprada, i després ja al matí només fins al mes de febrer.

Deixa el teu comentari