Protecció Civil Benetússer realitza un centenar de desplaçaments per al 112

L’agrupació, amb més de 26 anys d’antiguitat, ha entregat milers de productes sanitaris a hospitals, centres de salut, residències i ajuntaments de tota la província durant l’alerta sanitària

L’agrupació de Protecció Civil de Benetússer ha treballat desinteressadament braç a braç amb l’Ajuntament i el Centre de Coordinació d’Emergències durant tota la quarantena ajudant en nombroses tasques. Exposen que “des del començament de la pandèmia els voluntaris es van bolcar en la col·laboració requerida des del 112 per a la distribució de material sanitari, recollida i lliurament de pantalles de protecció, productes de desinfecció a hospitals, residències, centres de salut, ajuntaments, policies locals, realitzant quasi un centenar de desplaçaments”.

El cap de Protecció Civil Benetússer, Alfredo Rubio detalla el treball que s’ha dut a terme “col·laborant amb Serveis Socials de l’Ajuntament en la distribució de vals de menjar per a persones necessitades, també en el lliurament de vals de menjadors escolars, en el repartiment de màscares en quioscos, estancs, en parades d’autobús per a persones que eixien a treballar i també en el mercat municipal diàriament”.

La xarxa de voluntaris també ha col·laborat amb la Policia Local de Benetússer en les felicitacions d’aniversaris, en el control de públic als carrers, i “en tot el que ens necessiten” assenyala Alfredo Rubio. L’agrupació, que té 26 anys d’antiguitat agraeix a tots els veïns de Benetússer “el seu suport i afecte amb el qual ens han abrigallat cada vesprada. Molt d’ànim a tots i aquest virus el vencerem entre tots”.

D’altra banda, l’associació està col·laborant amb la distribució de turbants solidaros i salva-orelles a hospitals, residències i centres de salut.
Des de l’agrupació volen transmetre el seu agraïment “als voluntaris de Adistos de Torrent, per la confecció dels turbants, als donants de material -Botinboton, Essencia Valenciana, Teixits Purin, telasdeluna.com i als voluntaris de Coronavirusmaker CV per les pantalles de protecció i salva-orelles”.

Comenta la notícia