Protecció Civil de Picassent ha sigut reconeguda recentment com a cos ajudant en l’extinció d’incendis a nivell autonòmic

Ens complau comunicar-vos que Protecció Civil de Picassent ha sigut reconeguda recentment com a cos ajudant en l’extinció d’incendis a nivell autonòmic. L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Salvador Morató han estat recentment amb els voluntaris i voluntàries d’estes Cos per transmetre’ls l’enhorabona per esta bona notícia i pel seu treball desinteressat en benefici de la ciutadania.

Nos complace comunicaros que Protección Civil de Picassent ha sido reconocida recientemente como cuerpo ayudante en la extinción de incendios a nivel autonómico. La alcaldesa del municipio, Conxa Garcia, y el concejal de Seguridad Ciudadana, Salvador Morató, han estado recientemente con los voluntarios y voluntarias de este Cuerpo para transmitirles la enhorabuena por esta noticia y agradecerles el trabajo que realizan por mejorar la calidad de vida de la ciudadanía.

Deixa el teu comentari