Puig anuncia un pla de millores per als danys ocasionats a la Ribera pel pedrisc

Inversió valorada en 3 milions d’euros

Puig s’ha reunit este matí a l’Alcúdia amb distints alcaldes i representants dels distints ajuntaments afectats per a parlar sobre les mesures per a pal·liar els efectes de la pedra a les dos comarques de la Ribera.

Durant la reunió Puig ha anunciat que es realitzarà una inversió de 3 milions d’euros per a plans d’ocupació a la Ribera en les zones que hagen segut afectades pel pedrisc.

A més, ha indicat que els consistoris contractaran a les persones que s’han quedat sense treball a causa del temporal, per una duració de 3 mesos. A més es contempla la possibilitat d’establir una línia d’ajudes per a retirar la fuita danyada amb l’objectiu d’evitar riscs fitosanitaris.

A la reunió, a més, Puig ha assenyalat que s’han fet una sèrie de demandes als ministeris competents. Al Ministeri de treball s’ha sol·licitat la bonificació de les quotes de la Seguretat Social dels afectats que siguen autònoms durant 12 mesos i que s’eximisca del pagament de quota a les cooperatives entre altres peticions.

Al ministeri d’Hisenda se li ha demanat declarar zona afectada per emergència civil als municipis més afectats.

Deixa el teu comentari