Puig anuncia un conjunt d’actuacions d’emergència per a la millora de les infraestructures sanitàries de la Comunitat

El president ha mantingut una reunió de treball amb la consellera de Sanitat per a abordar la situació de les infraestructures sanitàries

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat un conjunt d’actuacions d’emergència en les infraestructures sanitàries de la Comunitat Valenciana per a adequar-les a les necessitats tant de la pandèmia com de la fase post-COVID-19. 

Així ho ha assenyalat després de mantindre una reunió de treball amb la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, per a abordar la situació de les infraestructures sanitàries. A la reunió també han assistit el secretari autonòmic de Presidència, Andreu Ferrer; la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, i Comissionada per a la coordinació dels subministraments enfront de la COVID-19, María José Mira; i la secretària autonòmica d’Eficiència i Tecnologia Sanitària, Concha Andrés. 

El president ha destacat que aquest pla de xoc permetrà, a través de mesures com la declaració d’emergència de les obres, agilitar els procediments i accelerar els terminis de les actuacions que es consideren estratègiques, tal com s’ha fet ja amb l’hospital Clínic de València.

Deixa el teu comentari