Puig apel·la al ‘diàleg social’ com a ‘peça fonamental’ per a buscar la ‘millor orientació estratègica’ de l’economia de la Comunitat

El president de la Generalitat subratlla que el pla Agilita, que la Generalitat impulsarà amb la participació de la CEV, pretén propiciar una Administració que incentive la iniciativa empresarial

Destaca que el nomenament de Salvador Navarro com a vicepresident de la CEOE contribueix a reforçar la presència de la Comunitat en la presa de decisions

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha apel·lat al “diàleg social” com a “peça fonamental” en la cerca de la “millor orientació estratègica” per al desenvolupament econòmic de la Comunitat Valenciana.

Així s’ha manifestat el president de la Generalitat, Ximo Puig, després de reunir-se amb el president de la CEOE, Antonio Garamendi, i amb el seu vicepresident i també president de la CEV, Salvador Navarro, en el Palau de la Generalitat.

El president, que ha valorat que Garamendi haja triat la Comunitat Valenciana per a la seua primera visita institucional com president de la CEOE, ha destacat la importància d’una “vertebració sòlida” de les associacions empresarials.

En aquest sentit, ha agraït a Navarro i a l’actual direcció de la CEV el seu “exercici de responsabilitat” a l’hora de “representar adequadament al teixit empresarial valencià”. Així mateix, ha subratllat que la seua elecció com a vicepresident de la CEOE contribuirà a reforçar la presència de la Comunitat en la presa de decisions en el si d’aquesta organització.

El cap de l’Executiu valencià ha abordat en la seua trobada amb els representants de la CEOE les polítiques desplegades pel Consell per a propiciar una Administració “cooperadora” amb la iniciativa empresarial i s’ha referit en aquest sentit al pla Agilita, que pretén incentivar l’economia valenciana i “desburocratitzar” els tràmits administratius. Puig ha defensat el treball conjunt amb les empreses per a contribuir a la creació d’ocupació.

A més, Puig ha al·ludit a l’eficiència com “un valor a associar a l’acció política i institucional” en aqueixa cerca de generació d’un major valor en l’activitat del sector públic. Des d’aqueixa perspectiva, ha destacat la rellevància d’establir mecanismes d’avaluació de les polítiques públiques.

Deixa el teu comentari