Puig i Rodríguez celebren junt a l’alcalde d’Almussafes que “el socialisme creix a la localitat”

El PSPV arranca la seua campanya en Almussafes.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, i el president de la Diputació, Jorge Rodríguez assistien al sopar de l’agrupació socialista d’Almussafes amb motiu de la celebració pels seus més de 200 afiliats. D’aquesta manera, els socialistes aprofitaren per posar en marxa la campanya ‘Amb tu, més PSPV” que visitarà les diferents poblacions valencianes.

L’acte va arrancar amb la projecció d’un vídeo on es feia un repàs de tots aquells projectes aconseguits durant els dos anys i mig de legislatura. En aquest sentit, el portaveu de l’executiva nacional i president de la corporació provincial, Jorge Rodríguez, felicitava a l’alcalde Toni González i el seu equip per haver aconseguit transformar la vida de la gent.

Rodríguez animava amb les seues paraules als socialistes per continuar treballant per Almussafes, un treball que González, alcalde i secretari general de l’agrupació local, repassava en la seua intervenció. González incidí en les qüestions que més preocupen a l’equip de govern; una d’elles l’ocupació, i també criticà el vot en contra de l’oposició al pressupost “més social” segons paraules de l’alcalde.

Però de pactes també va parlar González, concretament i segons l’alcalde, aquell que va dur al calaix el pla general d’ordenació urbana de la població.

Gestionar de la millor manera els diners públics per a millorar la vida de les persones així resumia el president de la generalitat i secretari general del PSPV, la filosofia de les tres administracions presents a l’acte: autonòmica, provincial i local. En la seua intervenció Puig va parlar del canvi aconseguit al govern valencià i dels resultats del mateix.

Quan finalitzaren els parlaments, es va entrega del carné al primer i últim socialista així com al militant més jove. Unes 300 persones assistiren al sopar que va tindre lloc a la llar del jubilat, i en el qual també hi van estar presents, alcaldes i alcaldesses de la comarca, i representants socialistes de comarques veïnes.

Deixa el teu comentari