Quart de Poblet felicita el Club de Frontenis després dels èxits obtinguts aquesta temporada

L’alcaldessa i el regidor d’Esports reben als campions d’Espanya

L’alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez i el regidor d’Esports, Fran Hidalgo, han rebut al Club de Frontenis de la localitat per a felicitar-los per la gran temporada realitzada.

Hugo Garde ha quedat Campió d’Espanya de Frontenis Olímpic 2021 en Infantil, a més de campió i subcampió en diversos tornejos autonòmics i provincials. Per part seua, Toni Expósito, també ostenta el títol de Campió d’Espanya Frontenis Olímpic 2021 però en Cadets. Així mateix és Campió d’Espanya Taujana Goma. Nacho Pacheco acumula entre els seus mèrits la de Campió d’Espanya també en la mateixa categoria.

Ricardo Varea, Aaron Carmona i Patricia Martínez són altres tres jugadors que han fet una temporada de deu i acumulen diversos trofeus en el seu palmarés.

El Club de Frontenis el componen cinquanta-sis membres, la majoria d’ells xiquets. No obstant això, per a la temporada 2021-2022, el club crearà una nova estructura per a comptar amb una secció femenina, per la qual cosa iniciarà els entrenaments al setembre amb deu jugadores que integraran l’equip femení inicial. A més dels assoliments de la base, l’equip Sènior compta amb jugadors en les categories 2a Divisió, Divisió d’Honor i Autonòmica.

A la recepció ha acudit també el president del club, José de la Creu i l’entrenador Oscar Garden que romanen en actiu com a jugadors i continuen collint assoliments per a la localitat.

Comenta la notícia