Quart de Poblet impulsa el comerç local amb 20 sortejos setmanals de 100 euros per a gastar en els establiments del municipi

Aquesta campanya, sota el lema “Ara més que mai, el comerç local ens toca”,  forma part del Pla de Recuperació Econòmica i Social municipal

L’Ajuntament de Quart de Poblet, al costat de l’Associació de Comerciants (ACQ), ha llançat la  campanya “Ara més que mai, el comerç local ens toca”, que permet a la ciutadania participar en el sorteig de 100 euros per a gastar en establiments i locals de restauració del municipi. 

Aquesta campanya forma part del Pla de Recuperació Econòmica i Social municipal. Aquestes polítiques s’han vist reforçades davant la crisi sanitària del coronavirus, amb l’objectiu de pal·liar l’inevitable impacte econòmic que està patint aquest sector i la població en general.

Es tracta d’una iniciativa amb la qual es vol motivar als veïns i veïnes a consumir en els comerços de Quart de Poblet, destacant la seua proximitat, el producte de qualitat que ofereixen i l’important paper que juguen en la vida de la població, de manera que entre tots i totes es col·labore en la reactivació econòmica local.

Tota la informació pot consultar-se en la web quartdepoblet.portaldelcomerciante.com

L’últim sorteig arranca el 25 de setembre i finalitzarà el divendres 2 d’octubre.  

Deixa el teu comentari