Quart de Poblet, reconegut per afavorir la conservació de vehicles històrics

La política fiscal contempla una bonificació del 100% per a aquesta mena de vehicles per a preservar el patrimoni i la riquesa cultural

Quart de Poblet ha rebut el reconeixement de l’Associació Defensa i Conservació del Patrimoni Automobilístic de la Comunitat Valenciana per la seua política fiscal respecte als vehicles històrics i de més vint-i-cinc anys d’antiguitat.

El municipi de l’Horta Sud va ser dels primers a regular sobre aquest tema aquest impost, en concret, les ordenances municipals contemplen que aquest tipus de vehicles es beneficie d’una bonificació del 100% amb l’objectiu d’ajudar a conservar el patrimoni i la riquesa cultural de la localitat.

Amb aquesta mesura, recollida en l’Ordenança Reguladora de l’Impost de vehicles de tracció mecànica, s’ajuda al fet que els veïns i veïnes aficionades als vehicles clàssics puguen conservar, amb menor esforç, el seu vehicle com a peça de col·lecció i que perdure per a futures generacions.

Des de l’associació consideren que “la política fiscal aplicada a Quart de Poblet és una de les línies que hauria de seguir l’administració pública per a afavorir la conservació de part de la nostra història”

Deixa el teu comentari