Quart de Poblet rep unes noves Bústies Reals portats directament d’Orient

SSMM els Reis Mags han comunicat a l’Ajuntament que aquest any tres xicotetes comitives recorreran els carrers del municipi i demanen a la infància que els saluden des dels balcons


L’Ajuntament de Quart de Poblet ha rebut un lliurament molt especial arribada directament des d’Orient: unes noves bústies reals de Les seues Majestats els Reis Mags.

Enguany les circumstàncies sanitàries impedeixen que se celebren les tradicionals cavalcades, per la qual cosa els xicotets i xicotetes no podran entregar les seues cartes personalment, no obstant això, SSMM s’han avançat i han encarregat la fabricació d’aquestes rèpliques reals perquè totes i tots puguen enviar les seues missives.

Cadascun de les tres bústies, que van ser encarregats als artistes valencians Rafa Vilches i Jordi Palanca, es col·locarà a partir del dilluns 21 de desembre en l’entrada de tres edificis municipals: l’Ajuntament, la Casa de Cultura i la Biblioteca Pública Municipal Enric Valor.

A més, Melchor, Gaspar i Baltasar han comunicat a l’Ajuntament que s’han organitzat per a visitar cadascuna dels carrers de Quart de Poblet i han demanat a tots els xiquets i xiquetes que no isquen de les seues cases i els reben des de finestres i balcons. Cada Rei Mag, acompanyat d’una xicoteta comitiva, visitarà una zona del municipi i s’assegurarà de saludar a tots els veïns i veïnes des de la distància.

L’alcaldessa, Carmen Martínez, s’ha mostrat encantada amb les noves figures reals i ha destacat la importància que les famílies seguisquen les indicacions dels Reis i no isquen per a seguir a les comitives. Per aquest motiu i per a rebre vistosament a SSMM, l’Ajuntament ha fet arribar a tots els col·legis una carta que s’ha repartit entre els xiquets i xiquetes explicant-los que han d’esperar a casa i estar atents als senyals que aqueix dia es puguen produir. També s’ha facilitat una gran mà que poden decorar i utilitzar el dia 5 de gener per a saludar als Reis des de les seues llars.

Per part seua, el Consistori també vol animar a tots els veïns i veïnes al fet que visten els seus balcons i finestres amb llums de colors i decoració nadalenca per a acollir la visita de Les seues Majestats com ells es mereixen.

Deixa el teu comentari