Quart de Poblet segueix apostant per l’art amb Q_Art 2020

Quart de Poblet ha viscut uns intensos dies culturals, en el qual els seus carrers s’han tornat a omplir d’art amb motiu del Festival Q-ART 2020. 

Així, a més de conéixer als guanyadors i guanyadores de cada categoria, els veïns i veïnes van poder gaudir en directe de la creació de les obres del Concurs a l’aire lliure,  de l’Art Urbà i de l’exposició del Q-ART Pintura, escultura i gravat que es podia visitar a la Casa de Cultura.

El jurat del Festival Q-ART  va estar  format per la vicedegana de Cultura de la Facultat de Belles arts de la Universitat Politècnica de València, Laura Silvestre, el comissari i crític d’art José Luis Giner i la regidora de Cultura, Cristina Mora

D’entre les 16 obres presentades, el guardó d’aquesta cinquena edició del Concurs de Pintura a l’aire lliure va recaure en Sergio Rocafort Giménez amb la seua obra “Barri antic”. Pablo Mateo, amb el seu treball “Parc del Túria”, va rebre el segon lloc i el tercer va ser per a Francisco Pérez Navarro per “Portalet”.

La guanyadora del VII Premi d’Art Urbà va ser, Alba BlaVII Edició de Creació Artística Contemporània, van ser guardonats Borja Moreno i Esteban Ferrer pel seu treball “Illes de l’apropiació del quotidià”.

Deixa el teu comentari