Quasi 600 noves terrasses autoritzades en la ciutat de València en plena pandèmia

La Regidoria d’Espai Públic de l’Ajuntament de València ha informat de que un total de 594 locals d’hostaleria han obert noves terrasses als carrers de la ciutat, i 466 han 

La regidora ha informat que la nova distribució de terrasses a la plaça de la Reina no reduirà el seu nombre i permetrà guanyar espai per a vianants.

En general, Lucia Beamud s’ha fet ressò de l’esforç municipal per garantir l’equilibri en tota la ciutat, en un moment en què l’Ajuntament, amb l’acord de la Federació d’Hostaleria i la Federació d’Associacions de veïns de la ciutat, ha treballat per donar suport a l’activitat hostalera i garantir tant les mesures de distància i seguretat necessàries per pervindre l’expansió de la pandèmia com els drets de la ciutadania. 

A més, l’Ajuntament també ha reforçat les inspeccions perquè les ocupacions de la vía pública amb terrasses es facen d’una forma correcta, i el consistori ha aprovat un pla per coordinar esta tasca inspectora, molt present en huit zones, les de major afluència de terrasses, com el Passeig Marítim, El Carme o Russafa, entre altres.

Però pràcticament no hi ha hagut sancions perquè prèviament a la concessió de les noves llicències s’ha fet una tasca informativa adequada. I és que, en total, a la ciutat de València, hi ha quasi 4.000 terrasses.

Deixa el teu comentari