Quasi acabades les obres de reforma del Poliesportiu Municipal

Un projecte urbanístic pressupostat en 157.999,99.

Les obres de reforma del Poliesportiu Municipal d’Almussafes es troben en la recta final.

Tal com es va anunciar a finals del passat mes d’agost, l’empresa adjudicatària de les obres de la tercera i última fase de la reforma integral del poliesportiu estan a punt de finalitzar.

El projecte urbanístic, pressupostat en quasi 158.000 euros, permetrà la renovació de la pista del velòdrom i els murs perimetrals, a més d’incidir en aspectes com l’accessibilitat, la il·luminació, el sistema de reg, les zones verdes i el mobiliari urbà d’aquesta instal·lació esportiva, inaugurada l’any 1982.

El fet de què el Poliesportiu Municipal d’Almussafes estiga a punt de complir les seues quatre dècades d’existència havia ocasionat deficiències que, des de l’Ajuntament, s’han esmentat amb un gran projecte de renovació global.

En poques setmanes, la ciutadania podrà gaudir de la nova imatge de la instal·lació. Al mateix temps, el consistori municipal confia en què la millora notable d’aquesta, tinga una gran acollida per part de totes les persones usuàries.  

Amb aquesta última fase de les obres, es posarà punt final a l’actuació urbanística. Un procés de reforma integral del recinte esportiu d’Almussafes.

 

Deixa el teu comentari