Quatre comissions falleres de la ciutat de València rebran la subvenció municipal per fomentar la igualtat i diversitat

Els premis Caliu es reconverteixen en un any sense falles

Les comissions falleres Sequiota-el Palmar, Borrull-Socors, Duc de Gaeta-Pobla de Farnals i Rubén Vela-Doctor Waksman rebran 2.800 euros cadascuna pels seus projectes de promoció de la igualtat entre homes i dones, la diversitat i la no discriminació. 

Els premis Caliu, que tradicionalment premiaven el monument faller divers i igualitari, s’han reconvertit enguany en subvencions a la realització d’activitats internes al si de la comissió. 

La comissió Plaça de la Sequiota-el Palmar ha presentat un projecte per al foment de la corresponsabilitat de les tasques domèstiques entre homes i dones.

Així, realitzarà cursos de cuina, planxa i costura, neteja i organització de la llar, entre d’altres, dirigits especialment a adolescents i adults joves.

La comissió Borrull-Socors, per la seua banda, col·laborarà amb col·lectius, associacions i organitzacions no governamentals com el Col·lectiu Lambda, el comité antisida i la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat (CEAR).

La comissió Rubén Vela-Doctor Waksman treballarà la sensibilització, concienciació i integració en el barri Quatre Carreres dels col·lectius i entitats més vulnerables.

Per últim, la falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals treballarà per trencar el sostre de vidre de les dones en el món faller, especialment en els càrrecs de direcció.

Deixa el teu comentari