Quatre joves comencen la seua relació laboral amb l’Ajuntament de Quart de Poblet dins del programa EMPUJU

La contractació està cofinançada pel Consistori i per la Generalitat en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil

Altres quatre joves han iniciat hui la seua experiència laboral amb l’Ajuntament de Quart de Poblet dins del programa d’incentius a la contractació de persones joves sense qualificació, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil (EMPUJU). Aquesta iniciativa, que forma part de l’estratègia Avalem Joves Plus de la Generalitat Valenciana i està cofinançada pel Fons Social Europeu i compta amb una subvenció del Servei Valencià d’Ocupació i Formació Labora de 59.203’39 euros, permetrà a aquests cuatros veïns i veïnes de Quart de Poblet exercir tasques administratives en diferents departaments municipals durant un any.

L’alcaldessa, Carmen Martínez, acompanyada pel regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica, Ángel Lorente, els ha rebuts el 16 de desembre i s’ha interessat per la seua formació i experiència laboral prèvia. Martínez, també els ha explicat la nova metodologia que segueix l’Ajuntament, en la qual la seu electrònica i la cita prèvia juguen un paper fonamental per a facilitar els tràmits i oferir un servei segur a la ciutadania.

Finalment, l’alcaldessa, que s’ha posat a la disposició de tots ells i elles, i els ha animat a fer aportacions, destacant que la seua formació i ganes contribuiran a millorar sens dubte els serveis municipals.

Per a formar part del procés de selecció del EMPUJU, les persones interessades havien de tindre menys de 30 anys, estar correctament inscrits en Garantia Juvenil, amb les dades dels estudis finalitzats actualitzats, i complir amb els perfils sol·licitats per l’entitat local. El sondeig de candidatures, igual que en la convocatòria de l’any anterior, es realitza des de LABORA.

A través d’aquests programes d’ocupació, l’equip de govern busca potenciar les opcions d’inserció laboral dels col·lectius més vulnerables, aportant una experiència laboral i formació específica en el perfil professional que han triat. Així, a més del programa EMPUJU, el Consistori també compta amb els programes Et Formem Opcions Quart, EMCORP, ECOVID o el Taller d’Ocupació Més Opcions Quart, entre altres.

Deixa el teu comentari