Rafelbunyol llança una enquesta veïnal per a continuar avançant en matèria de Responsabilitat Social

La iniciativa s’emmarca dins del projecte ‘Viu Rafelbunyol’ que compta amb el suport i finançament de la Generalitat Valenciana

L’Ajuntament de Rafelbunyol ha llançat una enquesta ciutadana amb la finalitat de continuar avançant en matèria de Responsabilitat Social i conéixer l’impacte de la campanya de divulgació i sensibilització en valors socialment responsables ‘Viu Rafelbunyol’.

A més, aquesta iniciativa també permetrà conéixer el grau de satisfacció veïnal amb els serveis municipals i determinar les principals preocupacions de la ciutadania.

Per a Fran López, alcalde de Rafelbunyol: “Amb aquesta acció pretenem continuar fent de Rafelbunyol un municipi socialment responsable i tindre una visió millor si cap d’aquells temes que més preocupen els nostres veïns i veïnes i millorar el grau de satisfacció sobre la Responsabilitat Social Pública”.

El veïnatge de Rafelbunyol podrà participar en aquesta enquesta, que s’ha difós a través de les xarxes socials municipals, fins dimarts que ve 19 d’octubre.

Deixa el teu comentari