Rafelbunyol reprén les activitats per a la seua població més major

L’Ajuntament de Rafelbunyol, a través de l’Àrea de Benestar Social, ha représ les activitats dirigides a la seua població més major després de paralitzar-les en la pandèmia. Ara que la situació està més estable, el consistori torna a oferir a les persones majors del municipi dues activitats diferents amb l’objectiu de preservar el seu benestar físic i mental.

En primer lloc, el programa d’activitats esportives que es va iniciar el 15 de setembre, i es desenvoluparà durant dos mesos a la sala de ioga del Complex Esportiu L’Illa del Raspall en dos torns: el primer d’11 a 12 hores, i el segon de 12 a 13 hores.

En segon lloc, el taller d’estimulació cognitiva dirigit a majors de 65 anys i pensionistes amb necessitat d’entrenar la seua agilitat mental i treballar diferents tècniques per a exercitar la memòria.

Segons l’alcalde de Rafelbunyol, Fran López: “les persones majors han sigut un sector poblacional molt vulnerable en aquesta pandèmia, per això, ara que ha millorat la situació i la majoria de la població està vacunada hem decidit donar-los una alegria amb la posada en marxa d’activitats com aquestes”.

La regidora de Benestar Social i Persones Majors, Antonia Romero, ha assenyalat que “activitats com aquestes ens permeten donar qualitat de vida als nostres majors”.

Deixa el teu comentari