Reactivar el comerç local i fomentar el reciclatge: el doble objectiu de la campanya ‘Compra al Mareny i recicla’

L’ajuntament de Mareny de Barraquetes ha llançat una campanya amb un doble objectiu: afavorir el comerç local i fomentar el reciclatge. 

Amb el lema ‘Compra al Mareny i recicla’, la iniciativa pública busca recuperar la tradició de l’utilització de bolses i envasos de més d’un us, potenciant un comerç de proximitat, més ecològic i sostenible amb el Medi Ambient, com explica l’alcalde, Jordi Sanjaime. 

Aquesta línea d’actuació té la finalitat de reduir el plàstic que acaba en molts casos per abocar-se als rius i mars i que, finalment, acaba als oceans. Un compromís global amb el que la Diputació de València ha mostrat d’un temps a ara un fort compromís, per mig de subvencions als municipis de la provincia. 

A més, el primer edil destaca la necessitat de potenciar el comerç local, les inversions a la zona i l’impuls de la economía kilómetre cero, front a la mancança de comerços i negocis a un poble que, segons fica en valor el seu alcalde, té moltes oportunitats. 

Sense dubtes, la campanya ‘Compra al Mareny i recicla’ és una iniciativa valenta, solidària i molt en sintonia amb la agenda global 2021 que busca recuperar una forma de vida molt més sostenible amb el nostre entorn. 

Deixa el teu comentari