El regidor d’Educació d’Alzira assitix a la Gala de Lliurament dels Premis Buero

Alzira, 5 de juny de 2018.- Este passat diumenge va tindre lloc la Gala de Lliurament dels Premis Buero de Teatre Jove al Teatre Talia de València. En esta  fase autonòmica l’Escola de Teatre Tarumba Jove ha aconseguit el Premi en la categoria no escolar amb l’obra “Estem fins als…!!”, de José Antonio Martínez, director del grup. En esta obra, dos grups de joves d’extracció social diferent, coincidixen en una situació vital asfixiant que trunca els seus desitjos i aspiracions i els impedix ser feliços. Prompte acaben unint-se, formant parelles i afrontant el futur es de la unió, l’amistat i la fantasia. Durant la gala es va representar alguna escena de l’obra.

Estos premis, que porten el nom del dramaturg espanyol Antonio Buero Vallejo, són convocats anualment per la Fundació Coca-Cola i el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, amb la col·laboració de l’INAEM (Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música). Estan dirigits a joves entre els 14 i els 21 anys de grups de teatre escolars o no escolars.

Junt a la companyia “Grupo Komos”, de l’IES Districte Marítim de València, guanyadora de la categoria escolar, l’Escola de Teatre Tarumba Jove competirà pel títol a nivell nacional amb els guanyadors de les diferents autonomies, el pròxim 6 de juliol al Teatre María Guerrero de Madrid. A més del premi a la categoria no escolar, els actors de l’escola Taramba Jove Marta Collado, Toni Pau i Jorge Sanchis aconseguiren una menció especial a la interpretació. El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira Pepe Grau va estar encarregat de lliurar este bloc de premis junt al regidor de l’Ajuntament de l’Alcúdia i també membre del jurat Toni Benavent, així com junt al regidor de Cultura de Picassent, Jaume Sobrevela.

Deixa el teu comentari