El Regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, es reunix amb els representants d’empresa de FCC

Alzira, agost de 2018 – Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, ha mantingut una reunió amb els representants del comitè d’empresa de FCC, per tal de escoltar les peticions i trobar solució als diferents assumptes que han posat damunt la taula.

Entre els diversos temes tractats amb el regidor, cal destacar el sou que a hores d’ara estan rebent els treballadors, l’organització dels treballs a realitzar i actuacions diàries i al mateix temps la acumulació de tasques.

Fernando Pascual, ha manifestat la seua preocupació al respecte. “Des de la regidoria de Serveis Públics, és la nostra obligació de traslladar a l’empresa FCC les peticions que se’ns han fet saber.
Personalment, m’he compromès amb els representants del comitè d’empresa, a mantenir-los informats, respecte de les decisions que aquesta regidoria prenga sobre el pròxim contracte.

Els treballadors de la neteja de l’empresa FCC, sempre han tingut el meu reconeixement, i he manifestat la meua opinió sobre la seua professionalitat. És clar que este és un assumpte a tindre molt amb compte i espere pugam donar solució el prompte possible.”

Deixa el teu comentari