Representants del personal treballador del departament de Salut de Manises traslladen a l’Ajuntament de Quart de Poblet les seues reivindicacions sobre el servei

Part de l’Assemblea de treballadors i treballadores del Departament de Salut de Manises han traslladat a l’alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, les seues principals reivindicacions per a millorar la qualitat assistencial que es presta en aquesta àrea sanitària. Entre elles, consideren fonamental reduir la ràtio del nombre de pacients per professional sanitari.

Martínez, que a més d’alcaldessa del municipi és la portaveu de sanitat del PSPV en les Corts *Valencianes, s’ha posat a la disposició dels i les treballadores i s’ha interessat per les particularitats dels diferents serveis sanitaris.

Fins i tot no tenint les competències directes de gestió, l’Ajuntament de Quart de Poblet sempre ha mantingut una actitud proactiva en els assumptes relacionats amb la prestació sanitària en el municipi i, amb la finalitat de millorar les condicions del servei, manté una contínua relació, tant amb la coordinació del centre de salut com amb la gerència del departament.

El Departament de Salut de Manises és gestionat des de l’any 2006 sota el model de concessió administrativa i cobreix la demanda sanitària de 195.000 persones procedents dels catorze municipis adscrits al seu departament. A més de Quart de Poblet, les localitats de Manises, Buñol, Alborache, Macastre, *Yàtova, Cheste, Chiva, Quart de Poblet, Godelleta, Turís, Loriguilla, Riba-roja de Túria, Aldaia i Mislata també pertanyen a la seua àrea.

Deixa el teu comentari