Rescaten una jove atrapada en el seu cotxe el qual amenaçava de precipitar-se a una séquia

La Policia Local i veïns de Cullera eviten que s’enfonse en el canal de gran capacitat

ayuntamiento cullera-viejoCULLERA. 08-09-16. La col·laboració ciutadana i la ràpida actuació policial evitaren el dilluns una desgràcia a Cullera. Agents de la Policia Local aconseguiren rescatar una jove conductora que va quedar atrapada a l’interior del seu vehicle el qual amenaçava de precipitar-se a una séquia de gran capacitat.

Els fets succeïren el dilluns a la nit. Pel que sembla, l’automòbil se’n va eixir de la carretera i anà a parar a la séquia. Mig vehicle va quedar en l’aire sobre el canal i l’altre sobre la via. La jove no podia eixir de l’interior, ja que mantenia el pedal de fre pressionat per a evitar la caiguda.

La ràpida col·laboració ciutadana i la intervenció policial culminaren amb el rescat de la jove, qui afortunadament no va patir cap lesió. Així mateix, l’actuació evità la caiguda del vehicle.

Fonts policials indiquen que visqueren moments de gran angoixa, però finalment s’evità la desgràcia.

Conductor embriac

Igualment, eixa mateixa nit i també gràcies a la col·laboració ciutadana la Policia Local retirà de la circulació a un conductor que quintuplicava la taxa d’alcoholèmia. Un ciutadà alertà a les autoritats d’un vehicle que circulava de forma perillosa.

Els agents aconseguiren localitzar-lo i comprovaren que el conductor circulava sota els efectes de l’alcohol, multiplicant per 5 el màxim permés. Una vegada immobilitzat el vehicle, el conductor quedà en llibertat amb càrrecs.

Deixa el teu comentari